fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Pagina de Facebook a Primăriei municipiului Hunedoara și unul dintre conturile edilului Dan Bobouțanu, furate de hackeri

Pagina de Facebook a primăriei Hunedoara și alte conturi ale administrației locale au fost furate de hackeri. Anunțul a fost făcut pe contul său personal de socializare de primarul municipiului, Dan Bobouțanu. Deocamdată, pe pagina administrației locale nu  par a fi făcute modificări, dar pagina de socializare „Dan Bobouțanu – Jurnalul primarului” și-a schimbat numele în „Artificial Intellingence” și mai multe postări au fost făcute în ultimele trei ore.

blank blank

„În data de 3 august, mai multe pagini de Facebook ale instituțiilor din municipiul Hunedoara, printre care pagina primăriei dar și pagina mea, Dan Bobouțanu – Jurnalul primarului, au fost furate de către autori, momentan, necunoscuți.
Am făcut toate demersurile pentru recuperarea acestor pagini și sperăm ca acest lucru să se realizeze cât mai curând posibil. Până atunci, vă informez că pe aceste pagini pot apărea informații false, pe care autoritățile locale nu le pot administra în această perioadă.
Voi reveni cu noi informații pe măsură ce acestea ajung din partea autorităților și a staff-ului Facebook.
Vă mulțumesc pentru înțelegerea situației și îmi cer scuze pentru inconveniențele create la accesarea tuturor acestor pagini de Facebook!
Sper ca situația să revină la normal în cel mai scurt timp!”, a scris primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *