fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Ziua Copilului, sărbătorită în avans de structurile Ministerului Afacerilor Interne (GALERIE FOTO)

Structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Hunedoara au sărbătorit astăzi, în avans, Ziua Internațională a Copilului. Piața Unirii din Deva s-a umplut de râsete de copii, iar oamenii legii le-au dat celor mici baloane și i-au lăsat să testeze o parte din tehnica din dotare.

„Activitatea face parte din Proiectul ,,COPILĂRIE ÎN SIGURANȚĂ”, inițiat de Biroul Siguranța Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, derulat în cursul lunii mai 2023, în parteneriat cu toate instituțiile M.A.I. județene ce au atribuții privind siguranța școlară, precum și cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Centrul de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara. În cadrul proiectului a fost organizat un concurs pentru toți preșcolarii și elevii (nivel primar și gimnazial) înscriși în unitățile de învățământ din județul Hunedoara, care a constat în realizarea unor desene – de către preșcolari și elevii claselor primare, respectiv eseuri – de către elevii claselor gimnaziale, cu tema: ,,Copilărie în siguranță”.
Miercuri a avut loc premierea câștigătorilor acestui concurs, multe surprize pentru cei mici, dar și prezentarea tehnicii din dotare și a specificului activității structurilor M.A.I. (poliție, pompieri, jandarmi, structurile antidrog și cele din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane)”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *