fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Vineri, 12 mai, bursa generală a locurilor de muncă, în trei localități din județul Hunedoara. Până joi, agenții economici pot depune oferte de locuri de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează, vineri, 12 mai 2023, între orele 09:00 –12:00. Acţiunea se va desfăşura în această zi pe plan naţional, iar Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara va organiza Bursa la Deva, în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, la Petroșani – în sediul Agenției Locale – și la Orăștie, la sediul Punctului de Lucru al AJOFM.

„Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează, vineri, 12 mai 2023, între orele 09:00 –12:00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.
Acţiunea se va desfăşura în această zi, atât pe plan naţional, cât şi în reţeaua teritorială a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în următoarele locații:

  • Deva – Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, str. Gheorghe Barițiu nr. 2
  • Petroşani – sediul Agenției Locale Petroșani, str. 1 Decembrie 1918, nr.90
  • Orăştie – sediul Punctului de Lucru Orăștie, str. Octavian Goga, nr.25

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung”, se arată într-un comunicat al AJOFM Hunedoara.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 11 mai 2023 la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *