fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Atmosferă de poveste, aseară, la festivalul „Folk la Cetate”. Sute de oameni au cântat în cor cu Ducu Bertzi celebra melodie „M-am îndrăgostit numai de ea”

Parcul de la poalele Cetății a aparținut aseară muzicii folk. A doua ediție a Festivalului „Folk la Cetate” a fost o reușită, dovadă stând sutele de oameni care au venit, au ascultat și au cântat împreună cu greii muzicii de gen, care au urcat pe scenă. Rând pe rând, Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș, trupa OCRU,  formată din Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu, Cristi Dumitrașcu și Planul B, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi și Constantin Neculae, Magda Pușcaș și Rareș Suciu, cu toții au încântat prin recitalurile lor.

Atmosfera a fost una de poveste, în ciuda ploii, care venea și pleca rapid, parcă pentru a nu strica bucuria publicului devean.

Momentul electrizant al serii a fost semnat de una dintre marile legende ale folkului românesc: Ducu Bertzi. Acesta a mulțumit publicului devean, iar oamenii i-au mulțumit la rândul lor cu aplauze.

Șlagărele vremii de odată sunt iubite și astăzi. Tineri, oameni maturi sau în vârstă, cu toții au cântat în cor cu Ducu Bertzi celebra piesă „M-am îndrăgostit numai de ea”.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *