fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Vaporașele de la Șoimuș încep cursele pe râul Mureș, de astăzi

Vaporașele Stelare de la Șoimuș își încep cursele pe râul Mureș, de astăzi. Astfel, turiștii care vor dori să se plimbe cu vaporașul pe râul Mureș vor avea parte de două ambarcațiuni ce le vor sta la dispoziție, de luni până duminică, între orele 10 și 20. „Stelar 2”, un vaporaș de 45 de locuri, a fost adus la începutul lunii aprilie, la Șoimuș, de la Orșova. Primarul comunei Șoimuș, Mihai Gabriel Irimie spunea, la aceea vreme, că decizia cumpărării unui alte ambarcațiuni a fost luată pentru că, anul trecut, au existat foarte mulți turiști care au fost nevoiți să aștepte ore în șir pentru a se putea bucura de o plimbare cu vaporașul pe Mureș.

„Anul acesta, vă așteptăm cu două vaporașe, unul mai mare și unul mai mic, pe râul Mureș, să vă delectați la o plimbare de primăvară!
Locația noastră se află în Șoimuș, lângă Râul Mureș, de luni până duminică, între orele 10:00-20:00.
Avem și loc de joacă pentru copii.
Prețul vaporașelor este de :
COPII 0-7 ANI GRATUIT
15 lei – Copii 7-12 ani
30 lei – Adulți
VAPORAȘELE STELARE CIRCULĂ DIN ORĂ ÎN ORĂ, PLECAREA ESTE LA FIX ȘI DUREAZĂ 45-50 DE MINUTE”, se arată într-o postare pe contul de socializare „Vaporaș Șoimuș”.

Până în luna iunie, cele două vaporașe vor fi, zilnic, la dispoziția turiștilor, între orele 10-20, iar la vara vor funcționa până la ora 22. Dacă doriți o plimbare cu vaporașul pe râul Mureș, vă puteți face o rezervare la numărul de telefon 0741.152.922.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *