fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORĂ) Un tânăr posibil drogat a încercat să smulgă un copil din brațele mamei sale. S-a întâmplat în Deva, în zona parcului de la Lido (FOTO)

Caz șocant în municipiul Deva. Un tânăr posibil drogat a încercat să smulgă un copil de aproape 2 ani și jumătate din brațele mamei sale. Totul s-a întâmplat în municipiul Deva, în zona parcului de la Lido. Bărbatul a fost pus la pământ de trecători și reținut până la sosirea poliției.

„Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgență 112 cu privire la faptul că, în zona Piața Arras, din Deva, un tânăr (posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din brațele mamei sale. Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reținut de trecători până la sosirea polițiștilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei.
La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr și l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

blank

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale care se impun.

3 thoughts on “(ULTIMA ORĂ) Un tânăr posibil drogat a încercat să smulgă un copil din brațele mamei sale. S-a întâmplat în Deva, în zona parcului de la Lido (FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *