fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORĂ) Impact frontal. Patru hunedoreni au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier

Impact frontal între două autoturisme, în apropiere de Nădăștia de Jos, pe DJ 687A, în această dimineață. În urma accidentului, au rezultat patru victime, care, din fericire, nu au fost grav rănite.

Potrivit informațiilor primite de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara, într-una dintre mașini se aflau șase persoane, printre care și un copil de 9 ani, iar în celălalt autoturism era doar șoferul. Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, poliția fiind acum la fața locului. Traficul în zonă se desfășoară pe o singură bandă de circulație.

„În urma accidentului, au fost patru victime. Un bărbat de 34 de ani a suferit un traumatism abdominal și de mână stângă. Un bărbat de 23 de ani cu traumatism cranian. O femeie de 54 de ani cu traumatism cranian cu pierderea stării de conștiență pe moment, plagă frontală, traumatism toracic și abdominal. Un bărbat de 50 de ani cu traumatism cranio-facial. Au fost stabilizați și evaluați la fața locului de medicul de pe echipajul SAJ și transportați la UPU Hunedoara. Au intervenit o ambulanță Saj cu medic și una cu asistent și SMURD Hunedoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

„În această dimineață, pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, la un accident rutier produs pe DJ 687 A. În sprijin, au acționat și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane. În urma impactului, 4 dintre acestea au fost asistate medical la fața locului, ulterior fiind transportate la spital, pentru investigații suplimentare. Alte 3 persoane, printre care și o fetiță în vârstă de 9 ani, au fost evaluate de către echipajele de prim ajutor, fără a necesita îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat la locul evenimentului măsurile specifice de preîntâmpinare a incendiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Sg.maj. Roxana Mateuț.

blank blank blank blank

Sursa foto: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *