fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORĂ) Femeie lovită de o mașină manevrată cu spatele, în Deva. Victima traversa o stradă printr-un loc nepermis

O femeie de 83 de ani, din Deva, a fost rănită astăzi în urma unui accident rutier, produs în zona Pieței Agroalimentare. Femeia încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovită de o mașină care era manevrată cu spatele de o șoferiță. În urma accidentului, victima a fost transportată la spital.

La fața locului, echipajul de pe ambulanță a găsit o victimă de sex feminin, de 83 de ani, cu fractură mână dreaptă, fractură antebraț drept și o contuzie la piciorul stâng. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

„La data de 28 aprilie 2023, în jurul orei 12:05, o femeie în vârstă de 36 de ani, din municipiul Deva, a manevrat cu spatele autoturismul pe care îl conducea pe strada I.L. Caragiale, din municipiul Deva, la intersecția cu aleea Independenței și a lovit cu bara-spate a autoturismului o femeie de 83 de ani, din municipiul Deva, care s-a angajat în traversarea străzii I. L. Caragiale prin loc nepermis și nemarcat.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 83 de ani, care a fost transportată o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *