fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORĂ) Cei doi tâlhari din Hunedoara, care au intrat cu cagule peste familia Bulbucan, AU FOST ARESTAȚI. Cine sunt făptașii

Cei doi hunedoreni care au tâlhărit familia omului de afaceri care produce mici de Bulbucan au fost arestați, în urmă cu puțin timp. Judecătoria Hunedoara a admis cererea de arestare preventivă a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara și a dispus arestarea acestora. Astfel Gherman Andrei Ștefan și Ionel Gabriel Lupulescu vor sta după gratii pentru 30 zile.

„Bărbații bănuiți de comiterea infracțiuniilor de lipsire de libertate și tâlhărie calificată au fost arestați preventiv pentru 30 de zile”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În luna septembrie a anului acesta, bărbați cu cagule de față au intrat în casa familiei Bulbucan, din Peștișu Mare, în momentul în care în locuință se aflau doar o femeiei de 64 de ani și doi copii, de 8 și 10 ani. Hoţii i-au legat, atât pe fe­meie, cât și pe copii, și i-au cerut acesteia să le dea toți banii pe care îi avea la acel moment în casă. Sub ameninţare, soția omului de afaceri le-a spus tâlharilor unde se află 30.000 de lei.

Hoţii au dispărut apoi cu banii. Femeia şi cei doi copiii au fost găsiţi în casă, legaţi, chiar de omul de afaceri hunedorean.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au efectuat 5 percheziții domiciliare la locuinţele a doi hunedoreni, în vârstă de 31 şi 33 de ani, Gherman Andrei Ștefan și Ionel Gabriel Lupulescu, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate și tâlhărie calificată.

„Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 03 septembrie 2022, au pătruns într-o locuință situată în cartierul Peștișul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acțiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile și picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuință 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri.
După sustragerea acestor valori, bărbaţii au părăsit locuința lăsând părţile vătămate legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei, care a alertat poliţiştii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Ancheta poliţiştilor a fost deosebit de complexă, faptele fiind comise pe timp de noapte, iar cei doi hunedoreni, pentru a nu putea fi identificaţi, au avut fețele acoperite cu cagule, iar pe mâini au purtat mănuși.

Potrivit site-ului Judecătoriei Hunedoara, Ionel Gabriel Lupulescu mai are o condamnare penală, mai exact o amendă penală, pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă. În același dosar a fost condamnat și Lacă Andrei Gheorghe, cunoscut în Hunedoara ca și „Endre”, la o amendă penală pentru tulburarea ordinii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *