fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Tragedie la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara. O asistentă și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etaj

Tragedie, la spitalul din Hunedoara. O asistentă în vârstă de 59 de ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul al doilea. Femeia a căzut în gol în fața unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara, prezent acolo pentru a prelua un alt pacient. Deși i-au dat primul ajutor rapid și au transportat-o în Urgență, asistenta nu a mai putut fi salvată.

„Femeia a fost transportată în stare gravă, în Urgență, având multiple traumatisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului  Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu. 

„Din păcate, s-a declarat decesul în urmă cu câteva minute. Este o anchetă în curs, este poliția aici, sigur se vor face cercetări despre un posibil motiv”, a declarat directorul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara, Radu Budae.  

Femeia era asistentă la Compartimentul de recuperare și avea 59 de ani. În ultimul an, devenise tot mai introvertită și tristă, după ce ambii părinți i-au murit.

„La data de 28 iunie 2023, ora 13:15, Poliția Municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie s-ar fi aruncat pe o fereastră situată la etajul 2, aparținând unei unități spitalicești din municipiul Hunedoara. Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că, o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul doi al clădirii ce aparţine unității spitalicești din municipiul Hunedoara. În urma acestui eveniment, a rezultat decesul femeii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Conform procedurii, în cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *