fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

„Super Alice”, Valentina Ardean-Elisei, la primul antrenament ca antrenor secund la CSM Deva

Handbalistele de la Deva, care sunt lider cu punctaj maxim în seria C din Divizia A, al doilea eșalon valoric al țării, pregătesc, returul de campionat, care va începe în mai puțin de două săptămâni. Antrenamentele au început încă de săptămâna trecută, iar la cel de astăzi a avut loc un eveniment deosebit. Mai exact, a fost primul antrenament la care a participat, din noua sa calitate de antrenor secund de la CSM Deva, fosta mare jucătoare Valentina Ardean – Elisei, care a semnat, oficial, cu clubul de la poalele Cetății, la sfârșitul anului trecut.

„Super Alice”, așa cum este cunoscută jucătoarea care s-a lansat la Deva și care are în palmares singura cupă europeană câștigată de o echipăn de club din reședința de județ, s-a alăturat mai târziu staff-ului tehnic de la CSM, întrucât a fost reținută de o acțiune a lotului național de tineret, unde, de asemenea, este antrenor secund. Valentina Ardean – Elisei a revenit la Deva cu poftă de muncă și de rezultate.

„Îmi doresc foarte mult să avem rezultate. Trebuie să fim conștienți că fără muncă, seriozitate și respect nu putem obține performanță. Abia aștept să lucrez cu fetele din această postură de antrenor secund. Sper să avem o colaborare cât mai bună și să construim o echipă cât mai performată”, a declarat Valentina Ardean Elisei, antrenorul secund de la CSM Deva.

Valentina Ardean – Elisei se alătură, astfel, staff-ului tehnic de la CSM Deva, care îi mai are în componență pe antrenorul principal Daniel Gheorghe și pe antrenorul cu portarii, Olivia Nanu. La antrenament au mai fost prezenți primarul Florin Oancea, președintele CSM Deva, Nelu Ardelean, și administratorul public al orașului, Traian Berbeceanu, cei care au reușit să o readucă pe Alice acasă. Edilul șef al Devei crede că, prin venirea Valentinei Ardean Elisei crește valoarea echipei și, astfel, se va reuși revenirea în primul eșalon.

„Am avut, astăzi, plăcerea de a participa la un antrenament al echipei de handbal feminin CSM Deva, lider neînvins după tur într-una dintre seriile Diviziei A. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât a fost și primul antrenament la care a participat, în calitate de antrenor secund la CSM Deva, marea handbalistă Valentina Ardean Elisei. Sunt mândru că am reușit, alaturi de președinte CSM Deva, Nelu Ardelean, și managerul public al municipiului, Traian Berbeceanu, să o readucem pe Alice acasă. Sunt convins că va avea o bună colaborare cu ceilalți membri ai staff-ului tehnic, Daniel Gheorghe și Olivia Nanu, iar acest lucru va fi benefic pentru echipă. De altfel, Alice m-am asigurat că va face totul pentru echipă. Sunt convins că vor urma, în campionat, noi victorii, care vor duce CSM Deva în barajul de promovare în Liga Florilor. Ne dorim revenirea în Liga Florilor și sunt convins că fetele vor face tot ce le stă în putință pentru atingerea acestui obiectiv”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Ca jucătoare, Valentina Ardean Elisei are în palmares, la nivel de echipe de club, pe lângă Challenge Cup, cucerită cu Universitatea Remin Deva, o Cupă a Cupelor, cu Oltchim, și o Cupă EHF, cu SCM Craiova. Cu echipa națională a României, pentru care a jucat peste 250 de meciuri în mai bine de zece ani și a marcat aproape 1.000 de goluri, a câștigat, la nivel de senioare, a cucerit un argint și un bronz mondial, mai având în palmares și un titlu de vicecampioană europeană, iar la nivel de junioare a fost campioană europeană. De asemenea, a fost desemnată cea mai bună extremă stângă la două campionate mondiale și la unul european, iar într-un rând a fost și golgheteră a Cupei Cupelor. Valentina Ardean Elisei este și cetățean de onoare al municipiilor Craiova și Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *