fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Șofer amendat, după ce și-a parcat mașina lângă statuia Împăratului Traian, din fața primăriei Deva

Un șofer a fost sancționat contravențional, după ce, astăzi, a intrat cu mașina în șantierul din Centrul Istoric al Devei. Bărbatul a parcat autoturismul chiar lângă statuia Împăratului Traian, din fața primăriei Deva, deși, la doi pași, există o parcare cu plată, care are mereu locuri libere pentru mașini.

Anunțul despre sancționarea șoferului a fost făcut de primarul Devei, pe pagina sa de socializare. Potrivit edilului, în zona centrului vechi al Devei este interzis accesul oricăror autovehicule fără aprobarea șefului de șantier, deoarece lucrările sunt în curs de execuție și pot interveni degradări aduse lucrărilor deja realizate

„Un pensionar din Deva, în vârstă de 66 de ani, a ales să parcheze astăzi mașina chiar lângă statuia Împăratului Traian, în zona pietonală din Centrul Istoric al Devei.
Poliția Locală a intervenit imediat și a amendat proprietarul mașinii parcate neregulamentar cu suma de 200 de lei (respectiv 100 de lei dacă amenda este achitată în termen de 15 zile).
Menționăm că în Centrul Istoric, care este încă șantier, este interzis accesul oricăror autovehicule fără aprobarea șefului de șantier, deoarece lucrările sunt în curs de execuție și pot interveni degradări aduse lucrărilor deja realizate.
Excepție fac autovehiculele care aprovizionează cu marfă unitățile de alimentație publică de pe pietonala Centrului Istoric.
Administrația publică locală și constructorul fac apel la conducătorii auto să respecte regulile de acces în zona pietonală a Centrului Istoric.
Față de cei care nu respectă regulile, față de aceia care nu înțeleg să păstreze bunurile din domeniul public al devenilor, vom lua măsuri legale de fiecare dată!”, a scris primarul Devei, Florin Oancea, pe contul său de socializare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *