fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Sinsay deschide primul magazin de îmbrăcăminte și articole pentru casă din județul Hunedoara, la Deva. Când va fi inaugurarea

Brandul polonez de modă și articole pentru casă deschide primul magazin din județul Hunedoara, la Deva. Noul magazin al grupului LPP va fi deschis în incinta Deva Mall, de lângă piața agroalimentară din municipiul reședință de județ.

Deschiderea spațiului comercial va avea loc mâine, 27 aprilie 2023.

„Din 27 Aprilie, Sinsay ajunge la Deva! Noul magazin se va situa în Deva Mall, Bulevardul Iuliu Maniu, numărul 28. Articolele cu preț mic pentru femei, bărbați copii și casă te așteaptă în noul magazin! Tu ce vei cumpăra pentru familia ta?”, este anunțul făcut pe pagina de facebook a Sinsay.

blank

LPP operează pe piața din România din 2007 și deține zeci de magazine la nivel național sub toate cele 5 mărci ale grupului – Reserved, Cropp, Mohito, House și Sinsay.

Pe baza unui lanț de aprovizionare global, producătorul polonez de îmbrăcăminte distribuie peste 265 milioane de piese de îmbrăcăminte pe trei continente. Grupul LPP are peste 24 de mii de angajați în birourile și structurile sale de vânzări din Europa, Asia și Africa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *