fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

SIMERIA. Șoferul unei mașini, hoț la drumul mare. L-a bătut pe simerianul luat „la ocazie” și i-a furat 7.000 de lei

Un bărbat de 61 de ani, din Simeria, a fost bătut și lăsat fără toți banii pe care îi avea la el de un șofer, care îl luase la ocazie. Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat în data de 9 noiembrie, însă abia acum polițiștii au reușit să îl prindă pe faptaș. Surse din anchetă susțin că omul a fost transportat din județul Caraș-Severin până în zona gării din Simeria, unde bărbatul a fost bătut, i-au fost furați banii, iar apoi șoferul s-a făcut nevăzut. Din fericire, întreaga faptă a fost filmată de camerele de supraveghere.

„În data de 09 noiembrie 2022, în jurul orei 17:55, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de un bărbat de 61 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că a fost tâlhărit de conducătorul unui autoturism care l-a transportat din judeţul Caraș-Severin, până în zona gării din Simeria, unde l-a deposedat, prin violenţă, de aproximativ 7.000 de lei .
În cauză, poliţiştii au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în urma activităților investigative desfășurate împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Hunedoara, au reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Caraș-Severin, bănuit de comiterea faptei reclamate.
În data de 21 noiembrie 2022, poliţiştii hunedoreni au desfăşurat trei percheziții domiciliare (în localităţi de pe raza judeţelor Caraș-Severin şi Arad), iar în urma materialului probatoriu administrat în cauză, au luat, faţă de tânărul bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, măsura reținerii, pentru 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva şi urmează să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor preventive legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *