fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

SIMERIA. A fugit de poliție în lanul de porumb, pentru că nu avea permis de conducere

Un tânăr de 25 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a condus un autoturism deși, legal, nu avea acest drept. Tânărul nu avea permis de conducere și atunci când a văzut un echipaj de poliție, a virat brusc mașina, a oprit pe un teren viran și a luat-o la fugă prin lanul de porumb. Totul s-a întâmplat în comuna Băcia.

„În data de 10 decembrie 2022, în jurul orei 12:30, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Simeria în timpul efectuării serviciului de patrulare, au observat un autoturism care se deplasa pe DC 50, din direcția Petreni-Băcia. Conducătorul autoturismului, pentru a evita întâlnirea cu echipajul de poliție, a virat brusc şi a oprit pe un teren viran, abandonând autoturismul şi fugind într-un lan de porumb.
În urma somațiilor efectuate de către polițiști, conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani şi pasagerul aflat în maşină s-au oprit, fiind identificați şi conduși la sediul Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *