fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Toaletările copacilor din Deva, prioritatea începutului de an pentru SPÎGM. Irinel Faur: „Încercăm să dăm curs tuturor solicitărilor venite din partea devenilor”

Vremea bună, cu temperaturi pozitive, i-a scos la treabă pe angajații Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, care în perioada aceasta pot fi văzuți prin cartierele Devei, în activitățile lor de toaletare a copacilor.

„Continuăm activitatea de toaletare, în toate cartierele din municipiul Deva. Încercăm ca până la începutul sezonului, atunci când arborii vor intra în vegetație, să putem să finalizăm tot ceea ce ne-am propus și să dăm curs tuturor solicitărilor venite de la deveni, atât din partea asociațiile de proprietari, cât și din partea persoanelor fizice. De asemenea, acolo unde constatăm că este nevoie să intervenim”, spune directorul SPÎGM Deva, Irinel Faur.

Activitatea SPIGM s-a diversificat în ultimii ani. În trecut, băncile din oraș erau cumpărate de municipalitate, dar acum ele sunt confecționate de muncitori. Pe lângă aceste bănci, angajații serviciului realizează și mese, dar și coșuri de gunoi, care mai apoi sunt montate acolo unde cer asociațiile de proprietari.

„Am început producția de mobilier urban și aici mă refer la băncuțe, coșuri de gunoi și mese, care vor fi înlocuite acolo unde sunt deteriorate și vor fi amplasate acolo unde sunt solicitări din partea asociațiilor de proprietari”, a mai declarat directorul SPÎGM Deva, Irinel Faur.

Reprezentanții SPÎGM Deva au pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon care poate fi apelat inclusiv în weekend, pentru eventuale sugestii și opinii legate de activitatea de curățire și întreținere a spațiilor publice. Acesta este: 0254-233.588.

Foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *