fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Sărbătoare, deseară la Hunedoara. Corvinul-CFR Cluj, meci de senzație în sferturile Cupei României

Se anunță un meci de senzație, deseară, la Hunedoara. CFR Cluj, una dintre cele mai importante echipe din fotbalul românesc, vine pe terenul Corvinului Hunedoara pentru meciul din sferturile Cupei României, într-un duel programat pentru marți, de la ora 19:30.

Porțile stadionului se vor deschide înainte cu trei ore de fluierul de start al partidei. În jur de 10.000 de oameni vor veni să vadă sărbătoarea de la Hunedoara, dar și multe legende ale fotbalului românesc, în frunte cu Mircea Lucescu și Ioan Andone.

„Țin să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost alături de noi pe tot parcursul sezonului. Au venit în număr tot mai mare la stadion. Noi ne-am propus în vestiar ca obiectivul de la care plecăm să fie acela ca suporterii noștri și oamenii care vin să ne vadă să plece mulțumiți de la stadion. Ceea ce obținem, vedem, după ce se termină meciul. Ca abordare și ca implicare, eu zic că am fost echipa pozitivă și, de fiecare dată, am încercat să producem fotbal. Băieții merită toate felicitările, dar mai avem de parcurs. Visul continuă! (…) Important este să fim lucizi, să atragem această energie și (…) să transformăm acea energie a publicului în ceva pozitiv”, a spus antrenorul Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, la conferința de presă susținută ieri.

Principalul Corvinului spune că este nevoie de concentrare și luciditate pentru a învinge echipa CFR Cluj.

„Pentru clubul nostru e un meci special, dar noi am făcut lucrurile să se întâmple, nu ne-a dat nimeni locul aici. Am muncit, băieții au muncit de la început, de când am venit. Au fost momente de suferință, nu a fost ușor să trecem de Sepsi. (…) Trebuie să fim lucizi, concentrați, băieții știu echipa CFR-ului, are jucători foarte buni. Doar dacă ne uităm la linia de fund sunt trei-patru jucători de națională, Camora, Abeid, Mogoș, Manea… Deac, Muhar. În stânga Otele, care a atras privirile asupra lui, Bîrligea, un atacant foarte bun, Tachtsidis, un fotbalist foarte bun. CFR are jucători buni, dar ne dorim astfel de meciuri, vrem și de acum astfel de meciuri. Ce va fi, vom vedea după meci (…)”, a spus Florin Maxim la conferința de presă.

Vezi, mai jos, toate declarațiile făcute de oficialii Corvinul Hunedoara.

Adi Mutu, despre meciul cu echipa Corvinul Hunedoara: „Va fi un stadion plin, au o ambiţie şi mai mare decât până acum”

Adrian Mutu, antrenorul fostei campioane a României a dclarat înaintea meciului de astăzi că presiunea va fi foarte mare pe jucătorii săi. Corvinul Hunedoara va avea de partea sa al doisprezecelea jucător, suporterii incredibili ai celei mai frumoase echipe din Liga 2.

„Jucătorii ştiu importanţa acestui meci, Cupa este unul dintre obiectivele clubului în acest an şi trebuie tratat ca atare meciul. Sper că băieţii se înţeleagă că va fi un meci greu. Ne aşteaptă o echipă omogenă, muncitoare, care a pus probleme şi altor echipe în trecut în Cupă. Trebuie tratat foarte serios acest meci.

Va fi stadionul plin, va fi şi în nocturnă, condiţiile nu vor fi cele mai bune, ca să spun aşa. Pentru ei este un meci foarte important. Ei vor juca cu mare ambiţie şi vor încerca să ne bată, trebuie tratat foarte serios şi mers la victorie.

Cred că Hunedoara este o echipă bună de Liga a 2-a, şi nu numai, chiar dacă nu are drept de promovare. Chiar va fi un meci greu, pentru că jucăm la ei acasă, va fi un stadion plin, au o ambiţie şi mai mare decât până acum. Ştim ce ne aşteaptă, ştim ce presiune este pe noi, dar trebuie să o gestionăm. Şi băieţii trebuie să înţeleagă că la CFR Cluj tot timpul este presiune”, a precizat Adrian Mutu la conferința de presă.

Sursa foto: Facebook/FC Corvinul 1921 Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *