fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

O nouă ediție a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros” are loc la Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” organizează în perioada 20 – 21 aprilie 2024, cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros”, care se va desfășura la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” din Deva.

Un asemenea festival, ajuns acum la a XXIII-a ediție, devine un brand pentru Deva, o confirmare de valori și restituiri necesare sub zodia nemuritoare a lui Liviu Oros.

Și la ediția din acest an oferta celor două zile însumează diversitate, atractivitate și profesionalism.

Evenimentul va debuta sâmbătă, începând cu ora 12:00, în Holul Mare al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” cu vernisajul Salonului Național de Grafică Umoristică „Interludica”, urmat de decernarea premiilor la Concursul Internațional de Epigrame „Epigramissima”, ediția a IV-a, în Amfiteatrul „Liviu Oros”, moderator: Cornel Udrea.

În tot acest timp, graficienii Radu Clețiu și Gogu Neagoe vor realiza portrete grafice și sociale „la minut” publicului prezent, iar Librăria RIDERIO, Editura Școala Ardeleană Cluj-Napoca, va prezenta un stand de carte umoristică cu autori din Deva și din țară.

Duminică, în a doua zi a festivalului, de la ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural se va juca piesa de teatru „Cu vaporul … printre stele”, de Matei Vișniec, pusă în scenă de Trupa de teatru „PRO SCENIUM” a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, în regia lui Mihai Lungeanu.

Intrarea publicului la eveniment este liberă!

blank

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *