fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Răzbunare, din dragoste, la Hunedoara. Un tânăr a fost reținut după ce a incendiat ușa socrilor iubitei sale și i-a tăiat cauciucurile mașinii tatălui fetei

Un bărbat de 25 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut de poliţişti, după ce a dat foc ușii apartamentului în care locuiesc socrii iubitei sale. Bărbatul este bănuit că, înainte cu o noapte, a tăiat și cauciucurile de la mașina tatălui iubitei.
„La data de 05 iunie 2023, în jurul orei 02:05, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că s-a produs un incendiu, pe scara unui bloc de locuinţe din municipiul Hunedoara. Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că la uşa unui apartament s-a manifestat un incendiu, care a fost lichidat de către pompieri, nefiind înregistrate victime. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar la data de 06 iunie 2023 au identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Hunedoara, cu privire la care au stabilit că, în noaptea de 04/05 iunie 2023, în scop de răzbunare, folosind ca sursă de aprindere benzina, a incendiat ușa locuinței aparținând unei familii din Hunedoara (a socrilor concubinei tânărului în cauză). 
Acelaşi tânăr este bănuit şi de faptul că, în noaptea de 03/04 iunie a.c., ar fi distrus, prin tăiere cu un obiect ascuţit, două cauciucuri ale unui autoturism parcat pe raza oraşului Haţeg (aparținând tatălui concubinei sale)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. 
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, urmând a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.
Foto ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *