fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Paznic lovit cu un televizor în cap. Agresorii au fost arestați

Brutalitate greu de imaginat, produsă în municipiul Vulcan. Un paznic al Preparației din localitate a fost lovit de doi bărbați cu o coadă de mătură și cu un televizor în cap. Totul pentru un telefon mobil și suma de 200 de lei. Cei doi tâlhari au fost arestați preventiv.

„La data de 22 ianuarie 2023, un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Lupeni, în timp ce își desfășura activitatea în calitate de paznic al unei societăți aflate pe strada Preparației din municipiul Vulcan, în jurul orelor 19:30-20:00, două persoane de sex masculin au sărit peste gardul împrejmuitor al societății, ocazie cu care au început să-l lovească cu o coadă de mătură peste mână, ulterior paznicul s-a retras în ghereta în care își desfășura activitatea de pază, fiind urmărit de cei doi indivizi, loc unde, unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor în cap, cealaltă persoană sustrâgându-i de pe masă portmoneul în care se afla suma de 200 de lei și actele de identitate precum și un telefon mobil.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, în urma investigațiilor operative, au reușit ca, în scurt timp să identifice și să rețină pentru o perioadă de 24 de ore, autorii săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ca fiind doi tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, ambii din municipiul Vulcan. Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani pentru a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
La data de 23 ianuarie 2023, instanța din cadrul Judecătoriei Petroșani, a dispus față de cei doi autori, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *