fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Orașele Hațeg și Geoagiu, dar și comunele Vața de Jos, Bucureșci, Beriu, General Berthelot și Totești își vor moderniza sistemele de iluminat public

Șapte localități din județul Hunedoara își modernizează sistemele de iluminat public cu fonduri de la Administrația Fondului pentru Mediu. Anunțul a fost făcut de deputatul PNL Vetuța Stănescu. Conform acesteia, șapte dosare care au fost depuse de unitățile administrativ – teritoriale din județul Hunedoara au fost aprobate la finanțare de Administrația Fondului de Mediu, în cadrul Programului Iluminat Public 2021, în ședința Comitetului de Avizare din data de 8 decembrie 2022.

„Proiectele aprobate vor fi implementate de administrațiile publice locale din comuna General Berthelot, comuna Bucureșci, comuna Beriu, orașul Hațeg, comuna Totești, comuna Vața de Jos și orașul Geoagiu. Valoarea totală propusă spre finanțare prin AFM depășește 8,5 milioane de lei.
Prin implementarea noilor tehnologii se va obține o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și a cheltuielilor pe care unitățile amdinistrativ – teritoriale le alocă pentru iluminatul public”, anunță deputatul PNL Vetuța Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *