fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(NEWS ALERT) FOTO. Accident rutier grav în Deva. Un microbuz și mai multe autoturisme implicate. Primele informații indică patru victime

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Arad-Deva, la intrare în municipiul Deva, județul Hunedoara, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport marfă și două autoturisme, eveniment soldat cu rănirea gravă a unei persoane și rănirea ușoară a altor trei, toate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe un singur sens, estimându-se reluarea normală a circulației în 30 de minute.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accident rutier grav, în Deva, produs în urmă cu puțin timp, pe centură. Din primele informații, se pare că au fost implicate mai multe autoturisme și un microbuz. Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, ar fi patru victime. Nu se cunosc încă detalii despre starea acestora.

Vom reveni cu informații.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank

1 thought on “(NEWS ALERT) FOTO. Accident rutier grav în Deva. Un microbuz și mai multe autoturisme implicate. Primele informații indică patru victime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *