fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Natalia Intotero, propusă de PSD pentru conducerea Ministerului Familiei, postul din care a demisionat Gabriela Firea

Natalia Intotero va fi noul ministru al Familiei, după demisia Gabrielei Firea. Decizia a fost luată astăzi, în forurile statutare ale PSD.

PSD a stabilit ca noul ministru al Muncii ar putea fi deputata Simona Bucura-Oprescu, în timp ce noul ministru al Familiei, după demisia Gabrielei Firea, ar putea fi Natalia Intotero.

„Sunt două doamne care, doamna Bucura este preşedinta comisiei de administraţie din Parlament, cu experienţă clară în această zonă şi doamna Intotero a mai fost ministru o perioadă de timp şi secretar de stat la Ministerul de Externe şi preşedinta comisiei de învăţământ. Sunt două doamne atât cu activitate politică dar şi cu activitate în Parlament”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Natalia Intotero a fost ministru pentru Românii de pretutindeni în Guvernul Dăncilă şi secretar de stat în Ministerul de Externe în timpul guvernării Ponta. Este la al treilea mandat de parlamentar din partea PSD Hunedoara. Din decembrie 2020 conduce Comisia pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *