fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

„Misiunea specială” a ajutoarelor Moşului de a aduce zâmbetul pe feţele a sute de copii şi seniori necăjiţi a fost îndeplinită

Poliţiştii hunedoreni – alături de colegii din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Hunedoara, pompieri şi jandarmi – au răspuns iniţiativei Crucii Roşii – Subfiliala Deva de a face o bucurie copiilor şi seniorilor instituţionalizaţi, în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului.

De cadourile oferite de „ajutoarele Moşului” au beneficiat aproape 400 de copii şi seniori cazaţi în centrele de asistenţă socială din Brad, Brănişca, Deva, Orăştie, Geoagiu, Pricaz, Hunedoara, Pui, Petrila, Vulcan şi Uricani, care vor simţi, astfel, bucuria apropierii sărbătorilor.

Poliţiştii şi voluntarii Crucii Roşii s-au deplasat împreună, în cursul zilei de ieri, la două centre de îngrijire pentru copii şi persoane adulte cu dizabilităţi din municipiul Hunedoara. Copiii, bucuroşi de surpriza oferită, i-au răsplătit pe oamenii în uniformă cu mini-recitale de colinde tradiţionale.

„Mulţumirile, sclipirea din privire, strângerea de mână sau o lacrimă ivită în colţul ochiului sunt recompense neprețuite pentru noi şi pentru voi, dăruitorii. Este încă o dovadă că puterea binelui este printre noi iar Dumnezeu lucrează prin oameni. Prin fiecare dintre noi. Mulţumim tuturor donatorilor! Respect colegilor din M.A.I.!” – au precizat reprezentanţii Crucii Roşii.

blank blank blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *