fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Lovitură de imagine dată de Autobergamo Deva. Celebrul brazilian ,,Cacau” este noul antrenor al echipei de futsal

Lovitură de imagine dată de echipa de futsal Autobergamo Deva. Unul dintre cei mai buni antrenori din întreagă lume a venit la Deva, pentru a antrena echipa. Brazilianul ,,Cacau” este antrenorul echipei de futsal Autobergamo Deva, vicecampioana României, echipă aflată în acest moment pe locul secund în Liga 1 Futsal Fortuna.

Noul antrenor a fost astăzi prezent la Primăria Deva.

„Am fost onorat și bucuros să primesc astăzi, la Primărie, o legendă a futsalului mondial: Ricardo Cámara Sobral – «Cacau». (…) Echipa deveană va fi pregătită până la finalul sezonului de brazilianul Ricardo Camara Sobral «Cacau», unul dintre cei mai buni antrenori din futsalul mondial. (…) Îi mulțumesc lui «Cacau» pentru gestul lui deosebit de a veni în orașul nostru să pregătească echipa deveană, lui Dorin Popa pentru tot ceea ce a realizat cu Autobergamo și jucătorilor pentru munca depusă, pasiunea lor pentru acest sport și rezultatele obținute.
Deva este mândră de acești oameni deosebiți care sunt adevărați ambasadori ai municipiului nostru.
Și, cine știe, poate avem surpriza ca devenii să cucerească sufletul lui «Cacau» și acesta să accepte să vină la Deva și să antreneze pe o perioadă mai lungă de timp jucătorii noștri”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea, după întâlnirea cu „Cacau”

„Cacau” este prieten bun cu Dorin Popa, președintele echipei Autobergamo. Decizia lui Ricardo de a veni la Deva a uimit întreaga lume a futsalului.

„Am deosebita plăcere să anunț sosirea lui Ricardo Cámara Sobral la Deva! El se alătură astfel familiei Autobergamo. Cred că orice iubitor al futsalului știe ce reprezintă Cacau pentru futsalul mondial. Este un adevărat simbol, are un CV impresionant, cu două UEFA Futsal Champions League cucerite, dar și cu multe alte reușite. Îi mulțumesc prietenului meu Cacau pentru faptul că a acceptat propunerea de a veni la Deva, ceea ce înseamnă enorm atât pentru imaginea clubului Autobergamo, cât și pentru imaginea futsalului din România! Cacau va conduce alături de Florin Matei pregătirea echipei”, a spus Dorin Popa, președintele clubului Autobergamo Deva, citat de frf.ro.

Ricardo Cámara Sobral „Cacau” are 51 de ani, dar este la fel de tânăr și sprinten ca atunci când a început să practice acest sport.
Tehnicianul brazilian a pregătit echipele: Spartak Moscova (Rusia), Kairat Almaty (Kazakhstan), Era-Pack ( Republica Cehă). A fost selecționer al echipelor naționale de futsal din Kazakhstan, Republica Cehă și Kuwait.
Este un adevărat simbol și are un CV impresionant, cu două UEFA Futsal Champions League cucerite, dar și cu multe alte reușite.

„Cacau” pregătește Atobergamo Deva pentru Final Four Cupa României Fortuna, care se va juca în 20-21 martie 2023, la Sala Sporturilor din Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *