fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Linia de transport în comun Hunedoara – Groş se scurtează TEMPORAR din cauza stării drumului. În unele zone, există pericol de surpare

Primăria municipiului Hunedoara anunță scurtarea temporară a liniei de transport Hunedoara-Groș, din cauza stării drumului și a pericolului de surpare, în unele locuri. În urma inundațiilor din ultima perioadă, DJ 687J a fost grav afectat, iar până la remedierea situației autobuzele vor circula doar până în centrul satului Groș.

„Începând de astăzi autobuzele care deservesc linia de transport călători Hunedoara – Groş va avea un traseu mai scurt decât cel obişnuit în ultimii ani. Astfel, autobuzele nu vor mai urca până în dreptul Pensiunii Casiana (intersecţia cu drumul care duce spre Ciulpăz), ci doar până în centrul satului Groş (staţia de la izvor).
Situaţia este total independentă de voinţa societăţii Prim Transprest, ea fiind provocată se starea drumului devenită precară în urma viiturilor produse în ultima perioadă (în unele zone fiind pericol se surpare a drumului).
Se va reveni la traseul obişnuit de îndată ce vor fi întrunite condiţiile minimale de siguranţă oferite de drumul amintit (DJ 687 J).
Vă mulţumim pentru înţelegere”, se arată într-o informare făcută de Primăria Hunedoara.

blank

Sursa foto: Google Maps

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *