fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Lansare în forță în cursa electorală pentru Călin Petru Marian, candidat la președinția Consiliului Județean Hunedoara

Partidul Național Liberal și-a lansat candidatul la președinția Consiliului Județean Hunedoara. Astăzi, în prezența de peste 1.200 de oameni, lansarea lui Călin Petru Marian a dat oficial, startul campaniei electorale în județ. Principalii contracandidați la alegerile pentru Consiliul Județean Hunedoara vor fi actualul președinte, Laurențiu Nistor, și actualul prefect al județului, Călin Petru Marian.

La evenimentul care s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Deva au participat și vicepreședintele PNL Florin Roman, europarlamentarul Gheorghe Falcă și președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Președinta PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, a declarat că la conducerea Consiliului Județean Hunedoara este nevoie de oameni cu viziune, de oameni cu perspectivă și de oameni tineri.

„Cred cu tărie că astăzi ați văzut aici oameni binepregătiți, oameni cu bun-simț, onești și cu pregătire. Că tot vorbim de oameni cu omenie și oameni care sunt onești față de ceea ce înseamnă comunitățile pe care le reprezintă, vreau să vă vorbesc astăzi despre candidatul nostru la președinția CJ: Călin Petru Marian. Înainte de toate, Călin Petru Marian este un om bun. E un om cu suflet mare. E un om care, atunci când apelăm la el, fiecare dintre noi, ne răspunde la telefon, ne deschide ușa biroului sau chiar ne vizitează, dacă simte că avem nevoie de el. Este omul educat în orașe mari europene. Este cel mai bun prefect pe care l-a avut județul Hunedoara dintotdeauna. Este omul care cunoaște județul cu bune și cu rele, pentru că nu întotdeauna lucrurile sunt perfecte. Dar știe să pună degetul pe rană, acolo unde există răni, știe să le panseze și, cu siguranță, în 9 iunie, va câștiga președinția Consiliului Județean. Aceste lucruri se pot întâmpla doar cu dumneavoastră alături, cu primarii pe care îi aveți aici în față, cu candidații la funcțiile de primari și, nu în ultimul rând, cu primarul municipiului reședință de județ, Florin-Nicolae Oancea, blazonul liberalismului în județul Hunedoara”, a spus președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu.

 

Prezent la evenimentul de lansare a candidatului liberal la CJ Hunedoara, Florin-Nicolae Oancea, primarul Devei, i-a transmis lui Călin Petru Marian că îl va susține și va fi alături de el în această campanie electorală.

Sloganul ales de PNL Hunedoara pentru această campanie este „Alege viitorul”.

„«Alege viitorul» este îndemnul PNL. Trebuie să alegem viitorul, să lăsăm în urmă trecutul, să privim înspre prezent și spre viitor, pentru că este șansa pe care trebuie să o dăm fiecărui cetățean din județul Hunedoara”, a spus candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Hunedoara, Călin Petru Marian.

În alocuțiunea sa susținută în fața liberalilor, Călin Petru Marian a prezentat și principalele puncte din programul său. Iată, mai jos, întreaga declarație.

Călin Petru Marian face parte din PNL de 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *