fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Jaf la o sală de jocuri din Deva. Un bărbat cu fața acoperită și cu un cuțit în mână, a intrat peste o angajată și a forțat-o să îi dea toți banii

Jaf la o sală de jocuri, din Deva. Doi bărbați, din județul Sibiu, au fost reținuți de polițiștii deveni, după ce, în urmă cu câteva zile au dat o „lovitură” la Deva. În miez de noapte, unul dintre ei a intrat la „păcănele”, iar când a observat că nu mai este nici un client înăuntru, a ieșit afară și a dat semnalul celuilalt. Acesta, cu fața acoperită și cu un cuțit în mână, a intrat în sala de jocuri și a amenințat-o pe femeie să îi dea toți banii pe care îi are.

„În data de 23 ianuarie 2023, în jurul orei 02:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o angajată a unei săli de jocuri din municipiul Deva, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, având fața acoperită, a intrat în incinta unităţii și a amenințat-o cu un cuțit, determinând-o să îi predea banii proveniţi din încasări.
În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cercetările efectuate în colaborare cu ofiţerii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara s-au materializat în organizarea unei acțiuni vizând identificarea celor bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate.
Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii deveni au pus în executare două mandate de aducere şi trei mandate de percheziție, la adrese situate pe raza județului Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Doi tineri, din județul Sibiu, au fost reținuți de polițiști.

„Activităţile investigative au avut ca şi rezultat depistarea și reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, din comuna Cristian, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată) şi a unui bărbat de 33 de ani, din comuna Șelimbăr, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată).
Poliţiştii au stabilit că, în cursul nopții 22/23 ianuarie 2023, tânărul de 29 de ani, având fața acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva și a amenințat-o cu un cuțit pe angajata sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei (bani proveniţi din încasări), acesta beneficiind de complicitatea bărbatului de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri și s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acționat.
La acțiunea de ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, al tehnicienilor criminaliști și al polițiștilor Serviciului Acţiuni Speciale Sibiu”, mai spune purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Cei doi sibieni au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentaţi, în cursul acestei zile, magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea dispunerii măsurilor preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *