fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Îndrăgitul actor Doru Octavian Dumitru revine la Deva, cu spectacolul „Buricul Pământului 2”

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, vă invită în data de 6 noiembrie 2023, ora 19:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, la spectacolul ,, Buricul Pământului 2”, un spectacol de terapie de grup prin râs, cu îndrăgitul actor Doru Octavian Dumitru.

„Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Pentru mine, alături de credință și educație, râsul rămâne cea mai plăcută și pură formă de rezistență și purificare a spiritului uman” – Doru Octavian Dumitru.

Doru Octavian Dumitru s-a născut în orașul Arad, a crescut în Bacău și s-a stabilit în București, în anul în care a început facultatea. A absolvit Facultatea de Instalații din București și își amintește cu mare plăcere de anii frumoși ai studenției, ani care au însemnat începutul carierei sale de comedian. Nu regretă nicio secundă că a ales drumul profesiei de umorist și rămâne deplin recunoscător tuturor celor care i-au dăruit inspirație și ajutor de-a lungul acestei călătorii de viață, atât din țară cât și din străinătate.

După nenumărate spectacole de umor scrise și interpretate în peste 35 de ani de practicare a acestei meserii, rămâne imaginea unui spirit liber ca artist și una din figurile cele mai originale și importante din comedia românească. DOD, rămâne artistul român carismatic și elegant care a pus bazele stand-up-ului românesc atât înainte cât și după anii 1990.

Prin comedia acestui mare artist popular se învață arta umorului inteligent, curat și savoarea naturaleții.
Biletele pot fi achiziționate online, de pe www.ticketstore.ro , precum și de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, după următorul program: luni și vineri între orele 11:00 și 14:00 și miercuri între orele 14:00 și 17:00.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *