fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

HAȚEG. Panică la primărie. Un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri ale administrației locale (VIDEO)

Panică, azi, la primăria Hațeg. Un bărbat înarmat cu un topor a urcat în balconul instituției și a spart mai multe geamuri ale sediului administrației locale. Poliția a fost solicitată să intervină de urgență, iar oamenii legii l-au reținut pe bărbat.

Potrivit IPJ Hunedoara, acesta ar fi fost nemulțumit că nu a primit o locuință socială.

„Astăzi, în jurul orei 12:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată pe numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Orașului Hațeg și a urcat la etajul 1 al instituției, nemulțumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuință socială (nu au rezultat victime în urma acțiunii bărbatului).
Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică împreună cu o patrulă de jandarmi, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul Poliției Orașului Hațeg. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Hațeg, urmează a fi reținut pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Sursa video: Marius Iulian/Facebook

1 thought on “HAȚEG. Panică la primărie. Un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri ale administrației locale (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *