fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

GEST CRIMINAL. Capcane pentru motocicliști, în pădurea de la Băița. Doi tineri au fost răniți, după ce au fost tăiați de sârma legată între doi copaci

Doi motoclicliști au fost răniți, după ce au fost tăiați de o sârmă groasă, într-o pădure din comuna Băița. Capcana a fost montată de o persoană între doi copaci, exact pe traseul pe care îl parcurg motocicliștii din zonă.

Unul dintre tineri a fost prins de sârmă peste umăr, la câțiva centimetri distanță de gât, iar în urma impactului motociclistul a fost aruncat pe jos. Un alt tânăr s-a ales cu răni grave, având bicepsul stâng sfârtecat.

blank

„În zilele noastre oamenii sunt lipsiți de scrupule! În Comuna Băița, Hunedoara, pe traseul special amenajat pentru concursurile de enduro, un om lipsit de coloană vertebrală a amplasat o sârmă extrem de grosă între doi copaci, la nivelul gâtului. Așa-zisa “glumă” a dus la accidentarea gravă a doi motocicliști care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poziționarea strategică a sârmei a reprezentat bariera dintre viață și moarte pentru unul dintre băieți, deoarece aceea i-ar fi putut străpunge gâtul. Celălalt băiat care se afla în urmă a suferit o ruptură de mușchi la nivelul brațului stâng. Rușine celui ce a pus la cale această capcană care a adus cu ea numai suferință! Sper ca făptașul să fie găsit și pedepsit pe măsură! ÎMI ESTE SILĂ DE ACEST MANIAC!”, a scris pe contul său de socializare Ionuț Alexandru, un motociclist care, din fericire, a reușit să oprească la timp, fără a fi rănit.

Nu la fel de norocos a fost un alt motociclist, Dani Avram, care a fost rănit în urma capcanei puse în pădure.

blank

„Mergeam cu motocicletele la o plimbare, pe acolo prin zonă, pe la noi, și vedeam spre casă. Eram la 10 minute de casă, pentru că era doar așa la realaxare, să ne plimbăm. Era ultima urcare prin pădure, cu o pantă mai mică. Primul s-a dus un prieten, al doilea a mers mai încet, iar ultimul am urcat eu. Nu am apucat să îl văd decât pe prietenul meu care căzuse jos, că îmi făcea cu mâna să opresc. Nu am văzut sârma groasă, pentru că era pusă la nivelul gâtului. Am picat, iar când am dat bluza jos se vedea mușchiul mâinii, bicepsul, tăiat în două. Sârma nu era pusă acolo pentru animale, pentru că era prea sus. Pe prietenul meu l-a secerat direct. Motorul a trecut, el nu. L-a prins undeva la nivelul pieptului, la o palmă de gât. Dacă îl prindea la gât, era gata. Se vede cum l-a secerat sârma, pentru că este roșu tot, de la un umăr la altul”, a declarat pentru Știri din Hunedoara, Dani Avram.

Deocamdată, tinerii răniți nu au depus plângere la poliție.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *