fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(GALERIE FOTO) Supercom, noul operator de salubrizare al zonei 3 Centru, și-a prezentat flota de autospeciale. De luni, operatorul va începe să își desfășoare activitatea

Supercom, noul operator de salubrizare al zonei 3 Centru, și-a prezentat astăzi flota de autospeciale cu care va lucra, în localitățile: Deva, Hunedoara, Orăștie, Călan, Geoagiu, Simeria, Băcia, Boșorod, Certeju de Sus, Cârjiți, Balșa, Hărău, Mărtinești, Orăștioara de Sus, Pestișu Mic, Beriu, Rapoltu Mare, Romos, Bătrâna, Bunila, Cerbăl, Ghelari, Șoimuș, Teliucu Inferior, Turdaș, Lelese, Lunca Cernii de Jos, Toplița, Brănișca, Burjuc, Dobra, Gurasada, Ilia, Lăpugiu de Jos, Vorța, Vețel, Zam.

Supercom își va începe activitatea în zona 3 Centru, de luni, 24 octombrie 2022.

Potrivit ADI Deșeuri, programele de colectare a deșeurilor vor rămâne neschimbate, asigurând serviciul după programele de colectare ale vechiului operator.

„Am participat, astăzi, la evenimentul de prezentare a flotei de autospeciale pentru asigurarea serviciului de salubrizare din zona de colectare 3 Centru care a fost încredințat operatorului SUPERCOM SA. Este ultima etapă în cadrul planului de mobilizare!
Județul Hunedoara a fost printre primele din țară în care Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor a devenit funcțional și se numără printre puținele în care este operațional în proporție de 100%. Din păcate, ne-am confruntat cu probleme în câteva zone de colectare, motiv pentru care am fost nevoiți să luăm măsuri aspre.
Ziua de astăzi însă nu este despre trecut, ci despre viitor. Am încredere în profesionalismul celor de la SUPERCOM – care este unul dintre cei mai serioși parteneri ai județului nostru. Știu că această companie are capacitatea, puterea, dar și dorința de a asigura un serviciu la standarde ridicate, așa cum a demonstrat și cu alte ocazii.
SUPERCOM administrează într-o manieră extrem de eficientă Centrul de Management Integrat al deșeurilor de la Bârcea Mare, asigură serviciul de salubrizare în Valea Jiului, dar și în multe alte locuri din țară. Peste tot, Supercom a demonstrat că se ridică la nivelul celor mai mari exigențe.
Doresc mult succes și îmi exprim încrederea că intrăm într-o nouă etapă care va însemna asigurarea unui serviciu profesionist de salubrizare și aici în centrul județului Hunedoara”, a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *