fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Furt în sediul Poliției Deva. Unui polițist i-au dispărut din fișet cătușele, un spray lacrimogen și o tonfă

Furt în sediul Poliției Municipiului Deva. Unui polițist i-au fost furate din fișetul aflat în biroul său mai multe obiecte folosite la intervenții. O pereche de cătușe, un spray lacrimogen și un baston au dispărut din dulapul omului legii.

Incidentul a fost sesizat în urmă cu trei zile, iar acum polițiștii de la Biroul Control Intern trebuie să găsească hoțul. Deocamdată, ancheta nu a ajuns prea departe.

„La data de 04 aprilie 2023, poliţiştii Biroul Control Intern din cadrul IPJ Hunedoara au fost sesizaţi de un agent de poliție despre faptul că în data de 04 aprilie 2023, în intervalul orar 08:00-16:00, din fișetul metalic ce se află în biroul din cadrul Compar­ti­men­tului de Proximitate al Poliției Mu­ni­cipiului Deva (în care agentul de poliție își desfășoară activitatea), i-au dispărut o tonfă, un spray iritant lacrimogen și o pereche de cătușe. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările vizând stabilirea cir­cums­tanțelor comiterii faptei şi luarea măsurilor care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *