fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(FOTO) Un zid s-a prăbușit peste trei mașini, la Hunedoara, în timpul furtunii de ieri. Proprietarul anexei, amendat de primărie cu 40.000 de lei

Imagini incredibile, publicate de Primăria Hunedoara, în urmă cu puțin timp. Trei mașini au fost distruse de un zid, care s-a prăbușit în urma vijeliei puternice de ieri. Potrivit administrației locale, proprietarul anexei a fost amendat cu suma de 40.000 de lei, pentru că nu a întreținut corespunzător clădirea.

„Amendă de 40.000 de lei pentru proprietarul unei anexe căzute peste 3 maşini, pe strada 9 mai
În urma furtunii de ieri (12 iulie) – o parte dintr-o anexă aparţinând unei societăţi comerciale aflată pe strada 9 mai din Hunedoara s-a prăbuşit (fiind angrenate în cădere atât bucăţi de sticlă şi metal cât şi un zid). Poliţia Locală Hunedoara a luat măsurile legale impuse de astfel de situaţii şi a amendat societatea în cauză cu suma de 40.000 de lei, pentru neîntreţinerea corespunzătoare a clădirii deţinute”, a informat Primăria Hunedoara.

 

Potrivit unei centralizări a daunelor produse de vijelia de miercuri, realizată de administrația locală din Hunedoara, mai bine de 60 de copaci au căzut, afectând căi de acces, garduri, cabluri de electricitate şi/sau telefonie. Tot ieri, 20 de acoperişuri au fost grav avariate de fenomenele meteo extreme, multe dintre ele fiind smulse de rafalele de vânt. Numărul maşinilor avariate (de acoperişuri căzute sau copaci rupţi) este, până acum, de 14. Au fost rupte cabluri (în special de curent) pe o lungime totală de aproximativ un kilometru.
Cea mai mare parte a pagubelor produse în urma furtunii a fost provocată de acoperişuri construite în anii 2000, fără ca multe dintre acestea să fi fost avizate/autorizate de Primărie. În astfel de situaţii, responsabilitatea juridică le revine proprietarilor de locuinţe din respectivele blocuri.

 

Sursa video: Primăria Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *