fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Femeie lovită de o mașină, în fața spitalului din Deva. Victima traversa neregulamentar

O femeie de 81 de ani, din Deva, a fost lovită de o mașină, în fața Spitalului Județean de Urgență. Totul s-a petrecut ieri după-amiază, pe bulevardul 22 Decembrie, iar polițiștii spun că bătrâna traversa strada printr-un loc nepermis. Femeia a fost lovită de o șoferiță de 22 de ani.

„La data 07 iunie 2023, în jurul orei 14:40, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată despre faptul că, pe bulevardul 22 Decembrie, în fața Spitalului Județean Deva, a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier Deva, care au constatat faptul că o femeie în vârstă de 81 ani, din Deva, s-a angajat în traversarea bulevardului prin loc nemarcat și fără să se asigure, fiind surprinsă și accidentată de autoturismul condus de o tânără în vârstă de 22 ani, din Deva”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a nu deveni victime în trafic, pietonii sunt rugaţi de polițiștii să îşi ia toate măsuri de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi de şoferi. Aceștia sunt sfătuiți să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile permise, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Foto: Google Maps

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *