fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Femeie de 58 de ani, din Peștișul Mic, lovită cu picioarele și tăiată de soț. Ordin provizoriu de protecție

Dosar penal pentru violenţă în familie şi ordin de protecție provizoriu emis de poliţişti, față de un bărbat din comuna Peștișul Mic.

În data de 27 martie 2023, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către personalul U.P.U. Hunedoara, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o femeie în vârstă de 58 de ani, care a afirmat că a fost victima unei agresiuni fizice.

„Ca urmare cercetărilor, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Hunedoara au stabilit faptul că la data de 26 martie 2023, în jurul orei 23:00, în timp ce se aflau la domiciliul conjugal din comuna Peștișul Mic, între femeie și soțul acesteia, în vârstă de 64 de ani, a avut loc un conflict verbal în urma căruia bărbatul lovit-o cu picioarele, apoi a lovit-o cu un cuțit, provocându-i leziuni în zona palmei drepte”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie şi au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *