fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Desfășurare de forțe, în zona gării din Deva. Un rucsac suspect a pus pe jar autoritățile (FOTO-VIDEO)

Desfășurare masivă de forțe, astăzi, în zona gării din Deva. Polițiștii au fost alertați de o persoană, care susținea că un ruscac suspect se află în apropriere de autogară. Ofițerii SRI de la Brigada Specială Pirotehnică au venit de urgență în zonă, pentru a verifica obiectul suspect.

„În data de 17 august 2023, în jurul orei 15:20, o persoană a apelat numărul unic de urgență 112 pentru a semnala prezența unui rucsac suspect, în apropierea Autogării Deva. În cel mai scurt timp, autoritățile au restricționat traficul în zonă, la fața locului acţionând polițiști din cadrul mai multor structuri ale Poliției Municipiului Deva, dar și jandarmi și pompieri.
De asemenea, la fața locului au intervenit ofițerii SRI – Brigada Specială Pirotehnică, pentru a verifica obiectul suspect și a stabili dacă reprezintă vreun risc pentru populație”, a feclarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

După analiza preliminară, în momentul în care au deschis rucsacul, pirotehniștii au descoperit că în interior se aflau obiecte personale, cel mai probabil uitate de un călător.

Poliția Municipiului Deva continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cui aparține rucsacul și circumstanțele în care a ajuns în zona respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *