fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Demisie din Consiliul Județean Hunedoara. Consilierul Alin Iovănescu (PSD) merge în Consiliul de Administrație al Apa Prod. Răzvan Șoldan ar fi următorul consilier județean pe lista PSD

Consilierul județean PSD Alin Iovănescu a demisionat, ieri, din Consiliul Județean Hunedoara. Vineri, în ședința ordinară a Consiliul Județean, aleșii vor lua act de demisia sa și vor constata încetarea de drept a mandatului. Contactat de Știri din Hunedoara, Alin Iovănescu spune că și-a dat demisia pentru că a câștigat un post în Consiliul de Administrație al Apa Prod.

„Eu mi-am depus dosarul pentru Consiliul de Administrație al Apa Prod, am luat concursul și, ca să nu fiu în incompatibilitate și conflict de interese, mi-am dat demisia (n.r. din funcția de consilier județean)”, a declarat Alin Iovănescu, pentru „Știri din Hunedoara”. 

După demisia lui Alin Iovănescu din CJ Hunedoara, în Consiliul Județean ar urma să intre Răzvan Șoldan. Acesta este următorul pe lista consilierilor județeni ai PSD Hunedoara.

Răzvan Șoldan este angajat al Consiliului Județean Hunedoara, la Cabinetul Președintelui, și a declarat pentru „Știri din Hunedoara” că va refuza funcția de consilier județean, întrucât cele două sunt incompatibile. Următorii trei posibili consilieri județeni de pe listă, după Răzvan Șoldan, sunt Lucian Rus, Adrian Petruș, Mircea-Marcel Popa.

1 thought on “Demisie din Consiliul Județean Hunedoara. Consilierul Alin Iovănescu (PSD) merge în Consiliul de Administrație al Apa Prod. Răzvan Șoldan ar fi următorul consilier județean pe lista PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *