fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

„Dar de Crăciun” din partea elevilor Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva

Devenit o tradiție de iarnă a Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva, Concertul caritabil „Dar de Crăciun” a marcat și în acest an un eveniment menit să demonstreze că valorile educației se pot îmbina cu talentul și dăruirea, având în prim-plan grija față de cei din jur, respectul, empatia, încrederea și speranța, bucuria de a dărui sau a primi.

Evenimentul a fost găzduit și de data aceasta de Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. Desfășurătorul spectacolului a cuprins momente artistice variate, în ton cu specificul sărbătorilor de iarnă, pregătite de către elevii talentați și cadrele didactice implicate.

Bucuria veștii că Pruncul Iisus se naște pe pământ a fost însoțită armonios de vocile cristaline și melodioase ale celor două bine-cunoscute coruri de elevi coordonate de către doamna profesor Popa Mihaela, respectiv Corul INFANTIS (ciclul primar) și Corul AMADEUS (ciclul liceal vocațional). Repertoriul de colinde tradiționale românești și cântece de iarnă a adus emoție și încântare publicului de vârste diferite. Au urmat recitaluri emoționante susținute de elevele Danc Delia, David Bianca și Bașa Amelia. Sceneta „ Vestim nașterea lui Hristos” a completat tabloul Sărbătorii Crăciunului. Micii actori din clasa a V-a A, coordonați de doamna profesor Gîfu Denisa, au interpretat rolurile personajelor biblice cunoscute tuturor. Momentul de dans contemporan, în ton cu specificul sărbătorii, a fost interpretat de către elevele Altman Lorena și Furdean Daria.

Toate momentele artistice au insuflat acestui eveniment cultural deosebit magia Sărbătorii, creând o conexiune specială în rândul celor prezenți, mari și mici.

Fiind un eveniment caritabil, fondurile provenite din vânzarea biletelor urmează să fie direcționate unei case de copii. Faptele bune, oricât de mici ar fi, generozitatea, darul iubirii față de cei aflați în situații problematice, nu sunt niciodată în zadar. Să încercăm să oferim un zâmbet celor care nu zâmbesc prea des, să contribuim la bucuria și strălucirea din ochii lor!

„Fii bun ori de câte ori este posibil. Întotdeauna este posibil.” – Dalai Lama.

Echipa de organizare

Director Tripa Louise Gabriel

Dir. adj. Rus Dumitru

Dir adj. Demian Flaviu

Coordonator Prof. Popa Mihaela

Prof. Gîfu Denisa

Prof. Păunescu Iuliana

Prof. Bădoi Alexandru

Prof. Șteopan Dănuț

Prof. Rîmbu Sorin

blank blank blank blank blank

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *