fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Cum s-a produs accidentul de la intrarea în Deva. O șoferiță din Vața de jos a intrat cu mașina într-un alt autoturism, care, mai apoi, a fost proiectat într-un pieton

Un pieton a scăpat „ca prin urechile acului” de o nenorocire. Acesta traversa Calea Zarandului, la intrare în Deva, în apropierea magazinului Carrefour, iar o mașină a oprit să îi dea prioritate. Un alt autoturism, care venea cu viteză pe aceeași bandă, nu a mai avut timp să oprească, și a izbit mașina oprită la trecerea de pietoni. În urma impactului, șoferița care se afla în autoturismul lovit din spate a fost rănită și transportată la spital. Din fericire, pietonul a fost doar atins cu partea din față a autoturismului, acesta scăpând doar cu o sperietură.

„La data de 06 aprilie 2023, ora 14:10, o femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Zarandului din municipiul Deva, pe banda 2 a sensului de mers Arad spre Sibiu, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 23 de ani din orașul Simeria, judeţul Hunedoara, pe care l-a lovit în partea din spate. Autoturismul condus de către tânăra în vârstă de 23 de ani circula pe aceeași bandă și în aceeași direcție de mers și se afla oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton aflat în traversare regulamentară pe marcajul pietonal, iar în urma impactului a fost proiectat în față, lovind la rândul său pietonul ușor cu partea din față, fără ca acesta să solicite îngrijiri medicale.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto în vârstă de 23 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *