fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Copilă din Brad, bătută crunt de tatăl unei fete cu care victima avusese un conflict, de fiica acestuia și de o altă fată de 13 ani. Cum a fost pedepsit bărbatul

Caz șocant, în municipiul Brad. O fată de 16 ani a fost bătută crunt de tatăl unei fete cu care victima avusese un conflict. Agresiunea a avut loc în noiembrie 2020, dar, abia acum, după condamnarea agresorului, totul a ieșit la iveală.

În data de 5 noiembrie 2020, fata de 16 ani și sora ei se aflau în cartierul Micro 1, din Brad. La un moment dat, în zonă a apărut și o copilă de 13 ani cu care sora mai mică a fetei de 16 ani avusese un conflict verbal în aceeași zi. Reproșându-i că a înjurat-o pe sora ei, la un moment dat, adolescenta de 16 ani i-a tras o palmă fetei de 13 ani.

Ce s-a întâmplat apoi este de neimaginat. Fata de 16 ani a fost sunată de cineva care a pretins că este un polițist și a fost chemată în fața blocului în care locuiește. Acolo era însă așteptată de fata pe care o lovise, de tatăl ei și de încă o copilă. Adolescenta a fost bătută crunt de tatăl fetei de 13 ani, de fiica acestuia și de amica acesteia, tot de 13 ani. Bărbatul a pus-o la pământ, trângând-o de păr, a lovit-o cu pumnii și picioarele și le-a spus și celor două fete să o lovească.

„După aproximativ o oră, persoana vătămată  a fost apelată de o persoană care s-a prezentat ca fiind polițist și care i-a cerut să vină în fața blocului unde locuiește. Persoana vătămată a mers astfel în locul indicat, fiind însoțită de sora ei mai mică și martora minoră …….. . Când a ajuns în fața blocului, a venit la ea tatăl numitei, respectiv inculpatul, care a început să o tragă de păr, a trântit-o la sol, după care a început să o lovească cu pumnii și picioarele în zona capului, toracelor și a membrelor inferioare. Inculpatul era însoțit de către fiica sa, în vârstă de 13 ani la momentul respectiv, precum și de o amică a acesteia, și ea în vârstă de 13 ani la momentul respectiv. În continuare, inculpatul le-a solicitat fiicei sale și numitei ………  să o lovească și ele pe persoana vătămată, iar acestea s-au conformat, lovind-o cu pumnii și picioarele și trăgând-o de păr. La scurt timp agresorii au încetat acțiunile și au fugit din zonă, iar persoana vătămată a anunțat organele de poliție, care în jurul orei 20:02 s-au deplasat la fața locului unde au identificat persoana vătămată care prezenta urme vizibile de violență, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Municipal Brad în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea magistraților Judecătoriei Brad.

În data de 20 martie 2023, bărbatul care a bătut-o crunt pe copila de 16 ani, de față cu doi copii de 13 ani, pe care i-a instigat că o lovească și ei pe fată, a fost condamnat de Judecătoria Brad doar la o amendă penală de 3.000 de lei.

Sentința însă nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, limitele de pedeapsă sunt cuprinse între 3 luni și 2 ani de închisoare sau amendă.

Foto: ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *