fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Copilă de 12 ani, din comuna Șoimuș, căutată de poliție. A dispărut de acasă, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Dacă ați văzut-o, sunați la 112

La data de 31 martie 2024, în jurul orei 12:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au fost sesizați de o femeie din comuna Șoimuș cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 31 martie 2024, la ora 10.00, în timp ce se afla la domiciliu, a observat că fiica sa, DRĂGUȚ DARIA FLORINA (foto), în vârstă de 12 de ani, nu se mai afla în camera sa, iar în urma verificărilor făcute de aceasta a rezultat că fiica sa a plecat de la locuință în cursul nopții, posibil pentru a se întâlni cu un prieten cunoscut pe o rețea de socializare.

blank

Semnalmentele minorei: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 45 de kg., păr șaten, ochi căprui (nu se cunoaște cu ce era îmbrăcată la momentul plecării voluntare).
Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Informare IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *