fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Copii de 14 ani, drogați la școală. Incidentul a avut loc în județul Hunedoara

Caz șocant, în județul Hunedoara, la Petroșani. Trei copii de 14 ani au ajuns, astăzi, la spital, după ce au consumat substanțe psihotrope. Comportamentul copiilor a fost observat de alți elevi, care au anunțat conducerea unității școlare, care, la rândul ei, a alertat autoritățile. Elevii au fost preluați de un echipaj medical, iar în urma analizelor a reieșit „posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope”.

„Astăzi, în jurul orei 10:10, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective.
Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical și transportați la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, analizele medicale indicând, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., conform competențelor, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale.

Foto ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *