fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Clădirea în care își desfășoară activitatea Serviciul de Pașapoarte va fi renovată și modernizată. Instituția Prefectului a scos la licitație contractul de execuție

Clădirea în care își desfășoara activitatea Serviciul Public Comunitar Pașapoarte Hunedoara, cu sediul în Deva, va intra în renovare. Instituția Prefectului a scos la licitație contractul de execuție, valoarea acestuia fiind estimată la aproximativ 1,6 milioane de lei.

„Conform documentației tehnico-economice aprobate, pentru obiectivul de investiție „Reabilitare, Renovare și Modernizare imobil Serviciul Public Comunitar Pașapoarte Hunedoara” principalele lucrări sunt lucrări de recompartimentare, refacere pardoseli, refacere tâmplărie spațiu public, refacere zugrăveli lavabile, înlocuirea sistemului de aer condiționat, modificarea instalației electrice, modificarea instalației încălzire centralizată, refacerea tavanului fals existent și extinderea acestuia, refacerea termosistemului pentru spațiul noul obținut, refacerea hidroizolației pentru întregul sediu.

Alte categorii de lucrări incluse în soluția tehnica de intervenție propusă sunt: modificari compartimentari interioare si amenajare zona public; lucrari finisaje pentru spatiile nou amenajate: pardoseli, pereti, plafoane; amenajare acces pentru persoane cu dizabilitati – montarea unui sistem platforma adosat scarii existente de acces dintre parter si mezanin, care sa permita folosirea facila a scarii de catre persoanele cu dizabilitati; amenajarea unui grup sanitar pentru public”, se arată în caietul de sarcini al contractului. 

Durata execuție lucrărilor este estimată la „cinci luni de la data începerii execuției înscrisă în ordinul de începere a lucrărilor, dar nu înainte de emiterea Autorizației de Construire”.

Termenul limită de depunere al ofertelor este 21.06.2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *