fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

CĂLAN. Tânăr reținut de poliție, după ce a crezut că dat lovitura vieții sale

Un tânăr de 20 de ani, din Călan, a fost reţinut preventiv pe poliţişti, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. În noaptea de 2 spre 3 februarie, bărbatul a intrat într-o boxă, de unde a furat lucruri în valoare de aproape 21.000 de lei. Proprietarul a realizat abia dimineața că obiectele i-au dispărut și atunci a anunțat poliția.

„În data 03 februarie 2023, în jurul orei 06:00, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată despre faptul că o boxă (anexă) pentru depozitarea bunurilor, amplasată în scara unul bloc de locuinţe din Călan ar fi fost spartă, în noaptea din 02/03 februarie 2023.
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute au forțat ușa boxei și au sustras mai multe bunuri (un încărcător de motostivuitor electric, un motor pentru poartă electrică, 4 discuri diamantate), valoarea prejudiciului fiind estimată la peste 21.000 de lei.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Călan, bănuit de comiterea infracţiunii reclamate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Doar bateria motostivuitorului electric a fost recuperată de oamenii legii.

În cursul zilei de ieri, față de tânăr, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *