fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

CĂLAN. Peste 10 mașini vandalizate, în parcarea unui restaurant din localitate (FOTO)

Mai multe mașini au fost vandalizate în parcarea unui restaurant din orașul Călan. Totul s-a întâmplat duminică seară, în timpul unei petreceri. La un moment dat, în jurul orei 20, proprietarul unui autoturism a ieșit afară din local, acela fiind momentul în care a descoperit că mașina sa era zgâriată în mai multe locuri.

„Peste 10 mașini au fost vandalizate în parcarea restaurantului. La mine, paguba este de 1.500 de euro. Inclusiv mașina formației care a cântat a fost vandalizată. Pentru multe persoane paguba nu este mare, dar la mine este. Am sesizat poliția imediat”, spune unul dintre păgubiți.

Pe lângă bărbatul care a sesizat autoritățile duminică seara, în cursul zilei de luni alte trei persoane au depus plângeri la poliția din Călan.

„Deocamdată au fost înregistrate patru plângeri la Poliția orașului Călan. S-a întocmit dosar pentru distrugere și se fac cercetări, inclusiv audieri de martori, ridicări de imagini video, pentru depistarea persoanelor care au comis aceste fapte”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Potrivit surselor noastre, se pare că în acest caz ar fi vorba despre o… joacă de copii. Dacă vor fi identificați, părinții lor vor trebui să achite daunele produse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *