fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(FOTO) A.C.S. Ronin Deva, din nou, la înălțime. Sportiva Mihaela Alba, pe podiumul Campionatului Național de Karate Tradițional

Tinerii karateka legitimaţi la ACS Ronin Deva au reprezentat cu cinste județul Hunedoara, urcând pe podium, în Finala Campionatului National de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret şi seniori (ediția XXXII, Brăila, 05 – 07 mai 2023)

Peste 200 de sportivi, reprezentând 30 cluburi din România s-au întrecut, la finalul săptămânii trecute, la Brăila, în cadrul fazei finale a Campionatului National de Karate Tradițional, eveniment sportiv organizat de Federația Română de Karate Tradițional.

Competiţia a inclus probe de kata şi kumite, judeţul Hunedoara fiind reprezentat de doi sportivi, Alba Mihaela (categoria „tineret”) și Roșu Mihai (categoria „cadeți”), ambii legitimaţi la Asociaţia Club Sportiv Ronin din Deva, antrenați de sensei Mircea Cristian Popa (maestru emerit al sportului, centura neagră 6 dan – karate tradiţional).

La finalul competiției, sportiva Alba Mihaela, aflată la prima sa participare la categoria de vârstă „tineret” (18-20 de ani), a urcat pe podiumul concursului, ocupând locul III la proba de Fukugo, constând într-un tur de kata și unul de kumite.

Prezenţa sportivei din Deva pe podiumul prestigioasei competiţii de karate, confirmă, încă odată, valoarea şi dorinţa tinerilor legitimaţi la Asociaţia Club Sportiv Ronin Deva de a se afirma pe plan intern şi internaţional, finala Campionatului Național fiind importantă în constituirea lotului național, care va reprezenta România la Campionatul European de Karate Tradițional.

blank blank blank blank blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *