fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbați din comuna Turdaș, tâlhari în Valea Jiului. Au furat 2.000 de lei dintr-un magazin de materiale de construcții

Doi bărbați din comuna Turdaș au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și lăsați în libertate, sub control judiciar, după ce l-au tâlhărit pe vânzătorul unui magazin de materiale de construcții din Lupeni. Tinerii au reușit să fure peste 2.000 de lei din casa de marcat, iar când vânzătorul a încercat să îi împiedice pe cei doi să părăsească magazinul cu suma de bani, însă aceștia l-au îmbrâncit şi au fugit din magazin.

„La data 05 ianuarie 2023, în jurul orei 16:10, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că doi bărbaţi au sustras bani din casa de marcat a unui magazin din Lupeni.
În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi au intrat în magazin, au cerut vânzătorului un produs, iar când vânzătorul a deschis casa de marcat să încaseze contravaloarea produsului, aceștia au sustras o sumă de bani din casa de marcat.
Vânzătorul a încercat să îi împiedice pe cei doi să părăsească magazinul cu suma de bani, însă aceștia l-au îmbrâncit şi au fugit din magazin.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor au reuşit să identifice doi bărbaţi, în vârstă de 27 şi de 38 de ani, ambii din comuna Turdaș, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

La data de 07 ianuarie 2023, poliţiştii au efectuat percheziţii domiciliare la locuințele celor doi bărbaţi, faţă de care au luat dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore. Cei doi au fost prezentaţi, la data de 08 ianuarie 2023, magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, care au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de aceştia, pentru o perioadă de 60 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, respectiv pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie.

Foto ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *