fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

ATENȚIE, ȘOFERI! Închideri și restricții de circulație pentru desfășurarea festivităților și a paradei militare organizate de Ziua Națională a României

Primăria Municipiului Deva va institui restricții și închideri de circulație joi, 1 Decembrie 2022, ca urmare a desfășurării evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României.

„Astfel, în data de 1 Decembrie 2022, între orele 11:30 – 13:30, în municipiul Deva, pe Bulevardul Decebal, zona Opera, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu și Bulevardul Iuliu Maniu, circulația rutieră va fi închisă.

Începând din data de 1 Decembrie 2022, ora 6:00, până la încheierea evenimentului, nu se va permite oprirea, staționarea și circulația autovehiculelor pe tronsonul de drum mai sus menționat.

De asemenea, semafoarele existente pe Bulevardul Decebal, din zona de desfășurare a festivităților, cât și pe străzile adiacente vor fi trecute pe regim de funcționare galben intermitent.

Totodată, se interzice accesul autovehiculelor în zona de desfășurare a manifestărilor, dinspre străzile adiacente Bulevardului Decebal”, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Deva.

Primăria Municipiului Deva face apel la toţi participanţii la traficul rutier să dea dovadă de înţelegere şi să folosească rute ocolitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *