fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Atenție, șoferi! Circulație restricționată, timp de trei luni, în Orăștie

Primăria municipiului Orăștie anunță, pe pagina instituției de socializare, că circulația rutieră și pietonală va fi restricționată în localitate, în mai multe zone. Potrivit administrației locale, restricțiile vor dura timp de trei luni. În plus, o stație de autobuz va fi relocată.

„ÎN ATENȚIA,
Cetățenilor municipiului Orăștie și a Riveranilor, Societăților Comerciale, firmelor de transport persoane de pe strada Armatei !!!
Lucrările aflate în desfășurare în Piața Victoriei implică blocarea totală a circulației, între axul drumului și blocul numărul 2 de pe Strada Armatei, în sectorul de drum cuprins între străzile Pricazului și Piața Victoriei cu dirijarea circulației pe ruta ocolitoare.
Circulația de la Poșta Veche se face pe un singur sens, pe partea cu magazinul Profi spre Casa de Cultură.
Sensul de circulație pe strada Avram Iancu se va inversa pe perioada lucrărilor dinspre zona centrală către sesul giratoriu din strada Avram Iancu, astfel circulația din spatele Catedralei spre magazinul Palia va fi dirijată spre strada Avram Iancu sau strada Mihai Eminescu.
Circulația pietonilor va fi și ea restricționată și deviată pe străzile adiacente, mai sus menționate, permițându-se doar accesul pietonal al riveranilor prin asigurarea unei poteci de acces și a podețelor peste șanțurile de utilități în fața acceselor pietonale ale acestora”, se anunță în informarea făcută de Primăria Orăștie. .

Circulația va fi restricționată începând cu data de 21.02.2023, pentru o perioadă de 3 luni. În această perioadă stația de autobuz de la magazinul Profi se relochează pe Bulevardul Eroilor, în față la magazinul Jysk.

Sursa foto: orastie.info.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *